Mara - castigatoare la Baby Expo!

La inceputul lunii septembrie i-am inscris pe Mara si Matei la concursul 'Baby Star' organizat de expozitia de produse pentru copii Baby Expo; au fost cinci categorii de varsta, de la zero la cinci ani, iar Mara a castigat la categoria ei de varsta, intre trei si patru ani! Au fost 84 de copii inscrisi la aceasta categorie de varsta iar selectia a fost facuta direct de catre organizatori si nu prin vot online, neexistand posibilitatea fraudarii votului online.

In stanga este imaginea website-ului expozitiei cu afisarea castigatorilor (click pentru imaginea mare); pagina nu mai este online, expozitia Baby Expo desfasurandu-se de trei ori pe an, acum este un alt concurs online cu alti inscrisi si alti castigatori.

Ca parinti, noi suntem foarte fericiti ca fetita noastra a castigat primul concurs din viata ei, fiind aleasa "Baby Star" dintre aproape o suta de baietei si fetite de varsta ei.

Mai jos sunt imagini cu toti copiii din grupa de varsta 3-4 ani inscrisi in concurs, sortati dupa varsta; click pe o imagine pentru varianta mare. Mara este pe randul trei in cea de-a treia poza.

    

Premiile castigate au fost: o diploma de Baby Star, un cupon valoric de 120 de lei pentru cumparaturi la Magazinele Z plus o multime de carti pentru copii, precum si o aparitie intr-un colt de pagina al revistei "Ioana, visul copiilor", alaturi de ceilalti castigatori de la celelalte patru grupe de varsta: